egim

              eDnevnik

              svedocanstvasrp

              svedocanstvamadj

  • Назив школе: Гимназија
  •   Адреса: Зелена улица 13, Бечеј
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Телефон: 021/6913-165
  • страница гимназије
  • страница гимназије

Poštovani učenici Gimnazije u Bečeju i roditelji

             Uvidom u stanje utvrđeno je da svi učenici i nastavnici škole imaju mogućnost korišćenja interneta i IKT tehnologija od kuće. U skladu sa utvrđenim resursima na sednici Nastavničkog veća i Pedagoškog kolegijuma, održana 17.03.2020., su donete sledeće odluke, a u skladu sa preporukom Ministarstva prosvete:

  1. Nastava će se održavati uz pomoć „Google clasroom“ platforme koja je već korišćena u nastavi u našoj školi i realizovaće se po važećem rasporedu časova. Dogovoreno je da nastavnici „otvore digitalnu učionicu“, u okviru pomenute platforme, za sva odeljenja po predmetima, zatim će odeljenske starešine učenicima i roditeljima poslati pristupne kodove i proveriti da li su svi pistupili učionici.
  2. U skladu sa dogovorenim preporukama, nastava će se izvoditi tako što će se nastavni materijali postavljati na pomenutu platformu. Nedeljni operativni planovi biće usaglašeni sa sadržajima platforme RTS Planeta.
  3. Nastavnici će pored nastavnih materijala, postavljati učenicima zadatke i preporuke za savladavanje nastavnih sadržaja i pratiti njihovu aktivnost i rad na osnovu urađenih zadataka i na osnovu evidencije prisustva učenika u „virtualnoj učionici“.
  4. Takođe će pratiti putem Sokrativ-a, Google upitnika, Google Meet proveru razumevanja, napredovanja i usvojenosti znanja od strane učenika. Na osnovu toga bićete formativno informisani o svom napredovanju putem elektronskog dnevnika.

Informisanje učenika i roditelja škole obavljaće se putem: Viber grupa, E-maila, oglasne table na Sajtu škole, oglasne table ispred na ulazu u školu, Facebooka i Instagram stranica škole.

Želimo vam uspešan rad i da zajedno prebrodimo ova krizna i izazovna vremena!

 

Direktor i kolektiv Gimnazije u Bečeju